E fascinant ce se intampla atunci cand te indragostesti. Cum reactioneaza corpul cand ti se aprind calcaiele dupa cineva!

07 04. 2017, 13:21

Fluturii in stomac nu sunt singura reactie a corpului tau atunci cand te indragostesti. De fapt, in interiorul tau se petrec o multime de lucruri de-a dreptul fascinante atunci cand iti pica cineva cu tronc. Chiar daca nu vrei s-o recunosti nici in fata celor mai apropiati prieteni, vei avea certitudinea ca esti in limba dupa cineva atunci cand te regasesti in urmatoarele situatii:

Inima ta isi incetineste ritmul

Sistemul tau cardiovascular nu va sta chiar pe loc, dar isi va modifica ritmul considerabil. Se pare ca dragostea afecteaza nivelul de hormoni si din aceasta cauza tensiunea arteriala si pulsul vor fi si ele mai scazute.

Nu vei mai simti durerea

Daca esti obisnuit/a cu migrenele sau durerile de spate sau daca obisnuiesti sa te accidentezi frecvent in bucatarie, durerea nu va mai fi o problema pentru tine. Conform unui studiu realizat de Universitatea de Medicina Stanford, dragostea activeaza aceiasi receptori neuronali pe care ii activeaza medicamentele pentru durere. Suna convenabil, nu-i asa?